Skip to content

Move to Earn (M2E) je novi NFT gejming trend u kom zarađuješ hodanjem i sportom. Step App!

Step App Sneak

Move to Earn (M2E) je najnoviji trend u NFT gejmingu u 2022. Koja ti omogućava da zarađuješ kripto dok obavljaš svoje svakodnevne rutine kao što su hodanje, trčanje, plivanje, bajking ili neki drugi oblik kretanja (Move). Zvuči neverovatno?

Step app je nova Move to Earn web3 aplikacija na kojoj si plaćen dok hodaš ili se baviš nekim vidom fitnesa.

Nakon prošlogodišnjeg vrtoglavog uspeha GameFi projekata (NFT igre u kojim se ukrštaju DeFi protokoli i NFT-ijevi) koji nam daju mogućnost da zaradimo kripto gok igramo igice; Play to Earn. Vrlo brzo nakon, nastao je model u kojem zaradu realizujes hodanjem, takozvane Walk to Earn koji evoluira u Move to Earn (M2E) Hodaj, trči, vozi, pomeraj se, i zarađuj kripto.

Sta je Step app aplikacija i kako ona radi?

Step App je nova aplikacija koja nagrađuje igrače kriptovalutama samo za bavljenje fitnesom. Aplikacija Step povezuje vašu stvarnost sa virtuelnom stvarnošću unutar Metaverzuma.

Aplikacija Step funkcioniše tako što vrši interakciju sa NFT-ijeva, u ovom slučaju patikama (SNEAK) i tehnologijom geolokacije koristeći aplikaciju brojača koraka na vašem mobilnom telefonu a dodata je i proširena tehnologija za korake u Metaverse-u.

Step app pre-reigistracija pre starta aplikacije!

Više od 6 miliona korisnika je već prijavljeno Step App!
Pokretanje glavne mreže i pokretanje NFT tržišta su najavljeni za 3. kvartal 2022. Dakle, ima vremena da dobijete besplatno SNEAK. I budite strpljivi.

Njihov cilj je dostići 10 miliona unapred potpisanih korisnika pre datuma pokretanja, što će po svoj prilici biti uskoro.

Nakon toga, ideja je privući sportiste i uticajne sportske influensere na putu do masovnog usvajanja.

Aplikacija Step pametno koristi produženi period pre registracije za kampanju kako bi pravili genezu od 10 hiljada NFT SNEAK-ova po Epohi a pre pokretanja aplikacije u julu/avgustu.

Sa takvim pristupom, svima se pruža jednaka i poštena šansa da se pridruže na vreme događaju. Svako ko se registruje a registracija je jednostavna, samo unesete email i kod koji vam je poslat na mejl, počinje da ostvaruje određen broj tokena svaki dan, tako da je moguće steci SNEAK (NFT) pre starta a koji ćete morati posedovati tokom kretanja.

Step App Sneak
SNEAK

Kako steči Step app SNEAK i početi zaradu?

Prvi način da zaradite SNEAK je besplatan. Sve što treba da uradite je da se registrujete. Po samoj registraciji počećete da dobijate FAT token. 3 FAT tokena svaki dan do pokretanja aplikacije Step, a i posle toga.

Step app se ne odnosi samo na zaradu; namenjen je zabavi i druženju. Upućivanje aplikacije Step prijateljima je odličan način da se povežete, takmičite i družite lokalno ili globalno i to na zdrav način, a uz to i zaradite. Za svakog referala koga dovedeš na app dobijaš dodatnih 3 FAT-a dnevno. Tako da se može na vreme skupiti dovoljno FAT-a do pokretanja aplikacije.

Dodatnih 5 FAT-a dnevo ćeš imati kad dodaš adresu kripto novčanika. Step app je na Avax platformi tako da su prihvatljive avax i metamask adrese.

Prikupljene FAT tokene ćete moći da spalitea i dobijete KCAL token koji će biti primaran token za igru i sa kojim ćete moći da kupite SNEAK. SNEAK je neophodan da bi se ostvarivala zarada tokom hodanja.

FAT u KCAL funkcija će biti dostupna na platformi do kraja maja 2022.

Povežite svoj novčanik na KCAL pre-registracija stranici da biste bili među prvim testerima i budete medju selektovnima.

Porucuju uz Stepa

Zaradite SNAKE stejkovanjem FITFI-jem njihovim native coinom.

Drugi način na koji možete da dobijete SNEAK je korišćenje njihovog sistema Perpetual Staking Sistem, koji vam omogućava da sakupite DT (srećka) i osvojite Lootbox (koji može uključivati SNEAK ili bilo šta što će vam trebati u Step ekosistemu).

Zaradićete jedan DT dnevno za svakih 100 FITFI uloženih.

Šta je Fitfi Perpetual staking Lootboks?


Fitfi Perpetual Staking Lootbox se deli na nekoliko Epoha. Svaka epoha traje 14 dana i završava se snimkom koji deli pobedničke Lootboksove. Epohe će se nastaviti sve do onda dok se ne iskuje svih 10.000 SNEAK-ova.


Prva epoha je završena 20. Maja i u toku je druga epoha pa još nije kasno da se uključite rano i steknete SNEAK. Druga Epoha će se završiti 3. juna.

Razumevanje Bear tržišta i move2earn projekata

Vec neko vreme smo u Ber tržištu, tako da je strah kod ljudi značajan. Mnogi su počeli da napuštaju kripto tržište u panici, dok se u međuvremenu, kripto projekti i web3 sistemi sve više usavršavaju. Mediji najavljuju teška vremena i recesiju kao i definitivan krah kriptovaluta. Svi koji su duže upućeni u Bitkoin i kripto, znaju da se sličan krah desio 2018. kad je BTC pao 65%. Sada smo na 40%. Možemo li dole još. Možemo. Međutim, treba imati na umu da svako dno ima kraj i da sledi rast samo treba biti strpljiv.

U prošlom bitkoin ber market periodu su nastale mnoge platforme koje su danas u top 50, recimo baš Avalanš network na kojem i radi Step app. Uspešni trejderi ulažu baš kada je kripto tržište na dnu a ne kupuju kad je skupo niti prodaju prodaju nisko.

Web3 je u usponu a Move to Earn aplikacije su trenutno veoma aktuelne, pa nije loše, bez mnogo ulaganja, čak i bez ulaganja ući u kripto baš preko Move to Earn aplikacija. Step app je možda sledeća Big Thing!?

Za one koji žele da stejkuju FITFI cena je trenutno veoma atraktivna. Možete koristiti njihov jedinstveni jednokratni Perpetual Staking i učestvovati u skoro svemu što će se dešavati u Step app u ekosistemu.

Ako želite da se pridružite ogromnoj zajednici aplikacije Step, isprobajte našu vezu za preporuku:

https://app.step.app?r=V53CDS5N

Uživajte u ovom proleću i letu uz puno šetnje i svežeg vazduha. I nastavite da se smejete, imate dobru energiju i zabavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.