Skip to content

Da li su NFT igre sledeća velika stvar u kripto industriji?

Bybit NFT igre Mobland

Nova Bybit NFT igrica

“Non-fungible (NFT) games” su procvetale i preuzele sektor igara, kao što je primećeno u protekloj godini. Kao što je Bybit rekao, “Rock the Metaverse!” jasno vidimo kuda ide industrija igara. Hajde da prvo vidimo šta su NFT-ovi ukratko. NFT-ovi su izuzetni digitalni kolekcionarski predmeti koje pokreće blokčejn. Ta karakteristika ih čini pogodnim za igre da predstavljaju potrošni materijal, konzistenciju i druge stvari kojima se može trgovati.

NFT igre su sada postale poznate u svjetu Game-Fi-ja kad su počele da zarađuju. NFT-jeve možete razmeniti sa drugim učesnicima i kolekcionarima, pa čak i napraviti nove tokene sa prototipovima za zaradu.

Na šta treba obratiti pažnju pri odabiru NFT igrica?

Kad god vozite svoje NFT-ove za igricu, uvjek budite sigurni da ćete ih prebaciti u proveren novčanik. Takođe, pazite na tipične prevare kad god prebacujete NFT na NFT tržište ili drugim korisnicima. Konačno, pažljivo pročitajte sve propise svih NFT igara koje igrate kako biste izgubili bilo kakvu šansu za gubitak.

NFT igre su uglavnom aktuelne na mrežama Ethereum (ETH) i Binance (BNB) i Smart Chain Alternative mrežama kao što su Polygon (MATIC), Solana (SOL), Cardano (ADA). Neki nude borbeni poduhvat sa kolekcionarskim likovima kao što su Axie Infinity i CryptoBlades, a drugi koriste sportske NFT karte kao što rade u Sorare NFT game platformi.

Bybit tržište igara

Na Bybit tržištu možete koristiti ETH, BIT ili USDT za pristup. Bybit NFT Marketplace je vaša jedinstvena destinacija za izlistavanje i trgovanje NFT-ovima, pružajući digitalne kovere, kolekcionarske predmete, GameFi, metaverse modne komade, ONBD umjetnička djela devet ručno odabranih umjetnika, itd. NFT Mystery Boxes omogućava vlasnicima da poseduju NFT-ove drugih rariteta. Svi ovi boksovi su ugrađeni u kolekcije koje su u partnerstvu sa NFT igrama. Najnovija igra je Mobland.

Bybit trenutno nudi MOBLAND NFT Mystery Boxes popust od 10. marta.

Bybit NFT igre Mobland

Mobland je prva metaverzalna igra mafijaške tematike u kojoj se igrači organizuju oko sindikata i upravljaju njima pomoću $SYNR-a. Samo 1000 Mystery Boxes je dostupno za kupovinu!

Bybit X Mobland NFT Mystery Boxes uključuje:

  • Debitantsko pojavljivanje NFT predmeta u igri iz MOBLAND-a
  • NFT stavke u igri uključuju likove, oružje i zdravstvene komplete
  • Nagradni fond od 10.000 USDT

Biće vam potreban Bybit Spot nalog za pristup Bybit NFT Marketplace-u.

Više O Bybit NFT igricama

Od početka Bybit NFT igara, NFT igre su dizajnirale i nudile modele za zaradu. Bybit NFT integriše veliki broj finansijkih usluga i igara, pružajući igračima mogućnosti da zarade novac dok igraju. Ne morate da zavisite od susreta, pobede i proizvodnje retkog kolekcionarskog predmeta vrednog hiljade dolara. Igrači mogu direktno testirati s mnogo prototipova igara na različite teme od kolekcionarskih životinja.

Nezamjenjivi token je kriptografski, digitalni token na blockchainu koji opisuje značajnu stavku. NFT ima više slučajeva upotrebe. To može biti digitalna investicija za igricu, kolekcionarski element umetnosti, kriptovaluta ili stvarna stvar poput nekretnina.

NFT-ovi su razotkrili dugoročni problem razvoja decentralizovanog digitalnog prikupljanja i licenciranja u uglavnom “copy-paste” svetu. Vlasnistvo znači da je svaki žeton drugačiji i da se ne može identično menjati za bilo koji drugi token.

Izvodljivo je trgovati 1 BTC za drugi jer su svi identični. Sa NFT-om, to je nezamislivo, čak i kada je NFT umetnost završena u nizu sa mnogo interpretacija. U tom slučaju, svaki NFT metapodaci će varirati, kao i tačka u numerisanom nizu ispisa.

Kako funkcionišu NFT igre?

NFT igre se razlikuju od samo posedovanja kripto-kolekcionarskih predmeta u novčaniku. NFT igra će upravljati NFT-ovima u svojim alatima, pravilima i razmjeni igrača. Na primer, igra može izraziti vaš jedinstveni karakter kao nepromjenjivi token.

Digitalne stvari koje pronađete dok igrate igricu mogu biti i NFT. Zatim možete trgovati ili razmenjivati ​​svoje NFT-ove sa drugim učesnicima za profit. Jedinstveni prototip igranja za zaradu takođe omogućava igračima da ostvare prihod od NFT igara.

Kako se NFT-ovi tehnički izvode u okruženju igre?

Da bi pokrenuli, zamenili i upravljali NFT-ovima unutar igre, dizajneri kreiraju pametni ugovor koji podstiče zakone i ograničenja za NFT-ove koji se koriste. Pametni ugovori su delovi koda koji se sami izvršavaju koji se čuvaju na blockchainu.

Na primjer, Bybit NFT ima mali broj pametnih ugovora koji strukturiraju blockchain igru. Njihov ugovor je najistaknutiji, koji definira slučajnu mehaniku koja generiše nove likove.

Pre svega, dizajneri igara su držali šifru u tajnosti. Zainteresovani igrači su čak razvili alate koji im pomažu u analizi mogućnosti različitih osobina u pojavljivanju karaktera. Igre bi mogle optimizirati njihove vjerovatnoće stvaranja retke rase koja vredi više od novca s tim znanjem.

Kako NFT igre zarađuju?

Sredstva koja se mogu zaraditi while igranje NFT igre zavisi od mehanike određene igre i potražnje na tržištu. Novac zarađuje od drugih korisnika koji cene NFT-ove ili kriptovalute napravljene u igri.
Morate unovčiti prodajući svoju robu na trgovini ili na aukcijama. Prema NFT igrama, vrednost proizlazi iz kolekcionarstva NFT-a ili tokena ili korisnosti u igri. Primetno, poznato je da ova dva elementa takođe usmeravaju na pretpostavke.

Sredstva koja se mogu zaraditi dik igrate NFT igricu zavisi od mehanike određene igre i potražnje na tržištu. Novac zarađuje od drugih korisnika koji ciene NFT-ove ili kriptovalute napravljene u igri.
Morate unovčiti prodajući svoju robu trejdom ili na aukcijama. Prema NFT igrama, vriednost proizlazi iz kolekcionarstva NFT-a ili tokena ili korisnosti u igri. Poznato je da ova dva elementa također usmeravaju na pretpostavke. Srećno u NFT Igrama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.