Skip to content

Bybit platforma za trgovanje kriptovalutama i berza kriptovaluta koja vredi

Bybit trgovanje kriptovalutama

Neka trgovanje kriptovalutama bude lakše uz Bybit sistem!

Predstaviću ovde Bybit kripto berzu koja se za kratko vreme, osnovana je 2018., etablirala među vodeće sisteme za trgovanje kriptovalutama.

Više o Bybit kompaniji

Bybit je berza kriptovaluta, osnovana u martu 2018. sa sedištem u Singapuru i registrovana u BVI (Britanska Devičanska Ostrva). Sedište kompanije je u Singapuru i ima kancelarije u Hong Kongu i na Tajvanu. Bybit pokriva ceo svet, uključujići SAD, Evropu, Rusiju, Japan, Južnu Koreju i jugoistočnu Aziju, i uključena je, kako na pružanje usluga individualnim trejderima tako i profesionalnim trgovcima kriptovaluta.

Brojke govore dosta o Bybit

Aleksa rejting: 213.366
Registrovanih korisnika: Preko 100.000
Broj transakcija: 100.000 u sekundi
Zastoji: 0
Bonus za registraciju: od 10$ pa sve do mogućih 7000$ 🙂
Dodatni Bonus za prvi depozit: Od minimum 0.2BTC ili 6ETH upisuje se 50$ bonusa.

Šta nudi Bybit?

Menjačnica nudi brojne 100x leverage perpetual ugovore, 10x brži sistem, jedan je od najbržih tržišta kriptovaluta u branši i imaju 24/7 uživo podršku.

Naša likvidnost je na drugom mjestu, jer smo naše klijente stavili na prvo mesto.

Bybit obećava, a i uspeva da održi fer, transparentno i efikasno trgovanje. Trenutno postojeći proizvodi na platformi uključuju parove BTC/USD i ETH/USD a trajne ugovore će Bybit uskoro pokrenuti i za EOS/USD, XPR/USD i LTC/USD.

Bybit osnivači

“Naš osnivački tim je sastavljen od profesionalaca iz Forex industrije, investicionog bankarstva i ranih usvajača blokčejn tehnologije. Naš tim za tehnološki razvoj uključuje stručnjake iz Morgan Stanley, Tencent, Ping An Bank and Nuoya Fortune kompanija.”

Bezbednost. Bybit obezbeđuje maksimalno sigurna sredstva koja koristiš.

Bybit je izgrađen na vodećem hijerarhijskom determinističkom sistemu hladnog novčanika koji čuva sve digitalne resurse korisnika i platforme. Svaka adresa depozita dodeljena korisnicima je adresa hladnog novčanika. Prikupljanje i povlačenje digitalnih sredstava vrši se putem oflajn potpisa. Pregled povlačenja uključuje sve zapise o blokiranju depozita, evidenciju transakcija, stanja računa pojedinaca i stanja na računu platforme, kako bi se zaštitila sigurnost imovine korisnika i platforme. U cilju stvaranja pozitivnog korisničkog iskustva uloženo je više ljudskih resursa za mogućnost povlačenja 3 puta dnevno.

Najsavremenija mašina za usklađivanje

Nikad se ne brinite zbog preopterećenja memorisanja, podudaranja i pozicije, sistem obrađuje više id 100 hiljada transakcija u sekundi svaka transakcija se završava u roku od 10 mikrosekundi!

Tehnička ekspertiza Bybit platforme

Izgled Bybit berze kriptovaluta

Njedan server nije imao zastoj od Bybita dok traje bilo koji apdejt, održavanje i nadogradnja sistema, tako da nikad nije uticao na normalnu upotrebu, dakle funkcionalnost i dostupnost sistema je do 99,99%. Bybit obećava da podaci o računima i transakcijama neće biti ugroženi zbog sistemske greške ni u kom slučaju. U suprotnom, Bybit garantije 100% pokrivanje eventualnog propusta.

Napredni sistem narudžbi

Napredni sistem narudžbi omogućava trgovcima da podese svoj TP/SL (Take Profit/Stop losse) sa jednim klikom i steknu uvid u sve svoje trenutne otvorene pozicije. Bybit vodi brigu o svemu, sluša korisnike i uvodi novine kako bi korisnicima omogućio što bolje i sigurnije okruženje koje je pre svega lako za upotrebu.

Bybit stremi da revolucioniše tržište kriptovaluta kombinujići najbolja iskustva iz sveta kriptovaluta i tradicionalne berze kako bi pružio najbolju, najsigurniju, najpošteniju, najpouzdaniju, i najbolju korisničku platformu za trgovanje uz veliku likvidnost.

Svaki nov korisnik dobija 10$ bonus za registraciju!!! Zato probaj i ti Bybit platformu za početak besplatno!

Tokom registracije koja traje jako kratko, po njima do 30 sekundi, imaćeš priliku da zavrtiš točak i osvojiš bonus od 10 dolara pa sve do 7000$. Naravno, najčešće je to 10$ a veći bonus može da se desi kao i u svim igrama na sreću, dakle ređe ;).

Novi registranti imaju priliku da zavrte točak dva puta ako se registuju mobilnim, dok putem desktop računara mogu da zavrte točak samo jednom, pa je preporuka registracija mobilnim.

bybit spin registracija

Detaljna pravila osvajanja bonusa su sledeća:

1. Registracija mobilnim će dati 2 šanse za okretanje točka, dok će registracija putem e-pošte odobriti samo 1.

2. Prvi depoziti će takođe imati dodatne šanse sa svakim povećanjem depozita od 0.032BTC dodatnu šansu zaokretanje točka a maksimalno 5 puta, tj. 0.16BTC.

3. Svaki spin nudi šansu da se ostvari do 1.000 USD u BTC-u i za maksimalnih sedam vrtenja točka to iznosi do 7.000 USD. Bonus će odmah biti uplaćen u BTC novčanik.

4. Bonus se može koristiti kao margina pri trgovanju. Povlačenje će rezultirati gubitkom nagrade.

5. Svako nepošteno ponašanje, kao što je registracija na više računa, rezultiraće trenutnim poništavanjem bonusa i zabranom računa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.