Skip to content

MEXC menjačnica – Pregled 2022. Da li je bezbedna za upotrebu?

MEXC MArgin menjacnica

MEXC je kripto berza među najtrgovanijim kripto berzama na svetu. Imaju najniže provizije na tržištu, kao što je 0,02% za trgovanje, i više od 6 miliona registovanih korisnika širom sveta sa prometom od preko 1 milijarde dolara.

MEXC Global je osnovan 2018. godine na Sejšelima i poznat je kao berza visokih performansi, sposobna da obradi skoro 1,5 miliona transakcija u sekundi, za sada bez presedana na tržištu trgovine.

Idi na MEXC

Tim u MEXC Global ima neke od prvih pokretača i pionira finansijskog bankarstva i blockchain tehnologije. Trenutno su na odličnom putu da postanu vrhunska trgovačka kompanija.

MEXC Global je dostupan skoro širom sveta pošto su stekli zvanične licence za pružanje svojih usluga u različitim zemljama, uključujući Australiju, Kanadu i Sjedinjene Američke Države.

MEXC u brojevima – Jun 2022

Brojevi govore dovoljno o MEXC-u. Zbog velikog broja opcija trgovanja, MEXC može svojim klijentima ponuditi mnoge usluge: 

 • Broj korisnika: 6+ miliona
 • Broj kriptovaluta – 662
 • Marketi – 746
 • Tržišni udeo 1,61%
 • 24h obim trgovanja – 1.06B
 • Podržane zemlje – preko 70
 • 1,5 miliona transakcija u sekundi

Ključne karakteristike MEXC-a

Kratkoročne kupovine kriptovaluta su odličan način da se stvari brzo završe. Sa mogućnostima brzog depozita i trgovine, iskustvo trgovanja je jednostavno i brzo za bilo koju kripto transakciju.

Glavne MEXC karakteristike

 • Peer-to-Peer
 • Spot Trading
 • ETF – fond kojim se trguje na berzi
 • Trgovanje fjučersima (do 125x leveridž za buduće ugovore)
 • MX DeFi Yield Mining
 • Arhitektura sistema za više igrača i više klastera
 • Visoka likvidnost koju obezbeđuju obilni resursi i brojni partneri
 • Podržano više glavnih jezika
 • Distribuirani program „Super čvor“ za adekvatnu autonomiju zajednice
 • Napredna bezbednosna zaštita

MEXC menjačnica ima različite opcije da ponudi svojim klijentima: spot trejding, market trejding, ETF indekse (fondovi kojima se trguje na berzi) i usluge trgovine fjučersima.

0,2% Provizije na transakciju

MEXC naplaćuje 0,2% po transakciji za sve sisteme market i spot trgovanja. Slične naknade važe za trgovanje indeksima. Možda ćete takođe dobiti 20 procenata nižu cenu čuvajući MX token.

MEXC nameće naknade proizvođača (makers fee) od 0,04% i takse preuzimača (takers fee) za trajno ugovaranje. Pored toga, MEXC berza nudi popuste na trajne ugovore na osnovu 30-dnevnog obima trgovanja u USDT-u i ukupnog stanja USDT-a na računima.

Depoziti su potpuno besplatni; povlačenje novca zavisi od troškova transakcije.

Kreditna trgovina (trenutne kupovine obavljene bankovnom karticom) varira u obradi kamatne stope. Ipak, kupovine kreditnom karticom mogu generalno premašiti ukupnu tržišnu vrednost.

Nulta provizija za trgovanje stabilnim koinima

MEXC ne prestaje sa uvođenjem inovacija, pa u junu uvode nultu naknadu (0). Možete trgovati USDC / USDT, BUSD / USDT, TUSD / USDT, USDP / USDT potpuno besplatno.

Karakteristike MEXC Margin Trgovanja

 • Kamatne stope se obračunavaju po satu (Obračun na satnoj bazi je razumniji u svakodnevnoj saradnji)
 • Tržište određuje kamatne stope (Najniža kamata po satu na MEXC je 0,002%)
 • Mali kapital može doneti visoke prinose (MEXC marža podržava leveridž od 1-10)
 • Većina parova margina je podržana (MEXC marža podržava većinu parova koji pružaju više mogućnosti)
 • Automatsko zaduživanje i otplata (Jednostavno i zgodno: nema potrebe za ručnim zaduživanjem i otplatom)
 • Fond sa leveridžom kojim se trguje na berzi (ETF sa leveridžom)

ETF za trgovanje sa leveridžom je vrsta trgovanja derivatima gde povećavate iznos novca kojim trgujete, na primer 2x ili 3x. Ako se cena trgovačke imovine poveća za 1% u željenom pravcu, profit će biti 2%, 3% u zavisnosti od izbora pozicije sa leveridžom.

Sistem trgovanja sa leveridžom je takođe poznat kao visoko rizičan i treba ga pažljivo koristiti, jer ako cene počnu da opadaju, postoji značajan rizik od likvidacije u ekstremnim situacijama. MEXC Global rebalansira svoj investicioni portfolio svaka 24 sata kako bi izbegao jaz između odnosa zaduženja portfelja i ugovorenih odnosa.

Razlike između leveridža i fjučers ugovora.

Kod leveridžovanih ETF-a nema margina i smanjen je rizik, i ima fiksno vreme leveridža. Fjučers ugovori imaju opcije sa multiplikovanjem uloga pa sve do 125x i margine su ukljucene tako da je rizičniji.

Šta Je MX DeFi? MEXC decentralizovane finansije

MEXC menjačnica nam je pokazala svoju posvećenost inovacijama sa svojim MX DeFi Yield Mining sistemima gde korisnici mogu da ulože USDT, MX, ETH, BTC ili druge koine kako bi otvarivali pofit.

MEXC je poznat po tome sto stavlja u ponudu nove token projekte, koji čak ne moraju ni da budu izlistani na MEXC-u. Isplata je na dnevnom nivou. Korisnici uvek mogu da pogledaju svoju istoriju istraživanja.

MX token – zvaničan koin

MX token je Erc20 i služi kao token za MEXC platformu. MX je impresivan novčić sa procenjenom tržišnom kapitalizacijom od oko 300 miliona. Valuta vredi 1,1 milijardu, a trenutno je u opticaju 3,3 milijarde.

Idi na MEXC

Isto kao što Binance ima BNB token, tako i MEXC ima svoj MX. MX tokeni nude stejkerima niz pogodnosti, uključujući popuste, prihode od platforme, kontrolu, mogucnost glasanja i još mnogo toga. MEXC nagrađuje klijente koji su doprineli likvidnosti sistema sa 51% MX trgovanja. 

Takođe nagrađuju vlasnike MEXC zajednice podsticajima za rudarenje kako bi pravili podsticaj do rasta zajednice. Njen ukupan market dostigao je tri milijarde u kontinuitetu, bez ijednog priliva iz drugih izvora.

Novo. MEXC vrši otkup i uništavanje MX tkoena

Počevši od 1. jula MEXC platforma će s vremena na vreme otkupljivati MX tokene sa sekundarnih tržišta i koristiti 100% profita kao deo mesečnih naknada za trgovanje. MEXC vrši otkup i uništavanje, pri čemu je učestalost uništavanja jednom mesečno. (100 miliona MX tokena će biti uništeno).

Opcije depozita / povlačenja novca

Plaćanje na vaš MEXC račun je moguće putem bankovnog transfera, Alipay-a ili kreditne kartice. Ako želite da povučete novac, prvo ćete morati da podesiti Guglov autentifikator. Nakon toga sve ide lako.

MEXC korisnička podrška

Korisnička podrška je istaknuta na MEXC platformi. MEXC pruža pouzdanu podršku 24/7. Odeljak sa čestim pitanjima je počeo sa redovnim ažuriranjima, koji je ranije delovao neorganizovano u poređenju sa konkurentima na velikim berzama.

Da li je MEXC menjačnica legalna?

U nekom smislu, odgovor bi trebao biti da ili ne. Ima li razloga? Uzmite u obzir: Sajt ima „dugme za zahteve za sprovođenje zakona“ na početnoj stranici ako podnosilac zahteva želi dokument; međutim, oni mogu ostati neprovereni i u tom slučaju. MEXC Global takođe uči korisnike kako da zaštite svoju privatnost yaštitom lozinke e-pošte.

Može li se MEXC koristiti kao sigurnosni proizvod? MEXC je među retkim berzama kriptovaluta čiji fjučers indeksi dolaze iz regulisanih fondova. 

U pokušaju da zaštiti bezbednost tržišta razmene kriptovaluta, MEXC tim je dodao dodatne mere kako bi obezbedio održavanje maksimalnih bezbednosnih protokola.

Kako je MEXC raširen globalno?

MEXC Global posluje na svim kontinentima i ima ključne licence i jurisdikcije širom zemalja, uključujući Kanadu, Estoniju i SAD. 

MEXC Global je distupan na nekoliko jezika tako da obezbeđuje lokalni sistem podrške za investitore iz drugih zemalja i omogućava efikasnije trgovinske transakcije.

Pregled trgovačke kompanije MEXC – krajnji rezultat

MEXC je nova platforma za trgovanje kriptovalutama koja se može smatrati jednom od vodećih svetskih platformi za trgovinu digitalnom imovinom.

Jednostavan je za korišćenje i stalno dodaje nove funkcije. Nije bilo hakovanja vezano za MEXC menjačnicu.

Rejting poverenja na ovoj berzi je srednji i čini se pouzdanim za trgovinu, MEXC kompenzuje nudeći neke odlične kripto projekte. Možda ćete pronaći novi dragulj baš u MEXC.

Da bi posetio MEXC možeš koristiti naš referal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.