Uz Skrill račun internet plaćanje je jednostavno, sigurno i brzo!

 

Skrill Račun, Idealan za elektronski prenos novca

Prijatelj vašeg novčanika


Karakteristike Skrilla

  • 100% bezbednost sa 128-bit SSL tehnologijom
  • Velika brzina isplata i uplata
  • Jednostavno korišćenje
  • Veoma male provizije
  • MasterCard kartica

Skrill, bivši Moneybookers, je jedan od najpopularnijih sistema za internet plaćanje. Uz Skrill elektonsko plaćanje je krajnje jednostavno, bezbedno i brzo.

Skrill (Moneybookers)

Skrill je globalna kompanija za elektronsko plaćanje, prisutna u 200 zemalja. Preko 30 miliona korisnika i 135.000 kompanija širom sveta koriste Skrill, što Skrill stavlja u lidersku poziciju u ovom poslu.

Bilo da radite kao freelancer ili neki drugi posao, bilo da želite da kupujete preko interneta ili da se oprobate u igrama na sreću, uplate i isplate su skoro trenutne.

Preko Skrilla možete primati i slati novac prijateljima i rođacima sa dva tri klika i plaćanje će biti u istom trenutku.

Skrill nalog i Skrill MasterCard

Otvaranje Skrill računa je jednostavno i brzo, potrebno vam je oko 5 minuta i račun je spreman za rad. Najbolje je posle otvaranja naloga na Skrillu naručiti Skrill MasterCard karticu. Godišnje održavanje kartice je 10 evra i stićiće vam na kućnu adresu za nedelju dana, a PIN odvojeno, dva dana kasnije.

Sa Skrill MasterCard karticom možete lako plaćati robu i usluge na inernetu, plačati račune u prodavnicama, restoranima, podizati kešu svakom bankomatu.

Skrill, idealna banka za kladioničare

Ukoliko ste ljubitelj elektronskog klađenja, Skrill je idealna opcija. Većina online kladionica prihvata Skrill račun i Skrill MasterCard, između ostalih i Pinnacle sport, tako da je preporučljivo otvoriti račun u ovoj elektronskoj banci.

Velika prednost Skrilla je što je to najbrži servis za pebacivanje novca sa Skrilla na račun kladionice i obrnuto, za povlaćenje novca sa kladionice na Skrill. A sa posedovanjem Skrill masterCard karticom taj novac možete odmah koristiti.