Otvorite Twitter nalog i pokrenite komunikaciju

Pre nego što otvorite nalog napravite plan.

Otvaranje Twitter naloga je krajnje jednostavno ali kao i svaka druga akcija, pre početka treba da malo istražite i napravite plan kako ćete nastupiti. Inače kako je lako dobiti nove pratioce isto tako ćete ih lako izgubiti ukoliko niste bili dovoljno interesantni za pratioca.

procena izrade web sajta
JESENJA AKCIJA - WEB SAJT U POLA CENE

Slušanje prvo a promocija posle

Za uspešan Twitter nastup važi izraz, slušanje prvo a promocija posle. Šta to znači? Uz pomoć Twitter pretrage pretražite po ključnim rečima teme koje vas interesuju. Naići ćete na druge profile koji govore o tim temama. Pogledajte način na koji oni komuniciraju. O čemu pričaju. Koga prate i ko njih prati. Izaberite interesantne profile koje biste mogli da pratite i osmislite kakav treba da bide vaš nastup.

Ključno je da vaši postovi budu relevantni i interesantni drugima. Trudite se da postovi ne budu samo promocija vaših proizvoda i usluga već da komunikacija bude ležernija i ponekad uz dozu humora, otprilike kao na poslovnom partiju.

Sad možete otvoriti nalog

Unesite ime i prezime, osmislite i unesite ime za profil, unesite šifru i email i klikom na dugme create my account

otvaranje twitter naloga

Obratite pažnju kada popunjavate ime i ako nastupate kao firma unesite ime firme, a da korisničko ime sadrži u sebi ključne reči.

Nakon kreiranja naloga Twitter će vas provesti kroz nekoliko stranica koje će vam pomoći da pozovete da vas prate prijatelji koje imate u emal nalozima ili da pozovete ljude na osnovu ključnih reči interesovanja. Ove korake možete preskočiti i ući u svoj nalog.

Pre prvog tvita podesite svoj nalog

Idite u settings pa u profile tab. Važno je napomenuti da se infomacije koje navedete u profilu pojavljuju u rezultatima pretrage i da su javne pa bi bilo dobro da sadrže ključne reči koje su relevantne za vas.

Sličica za avatar

Na toj stranici možete staviti sličicu koja će biti vidljiva pored vaših tvitova. Ukoliko ste firma sličica može biti vaš logo, mada ako želite ličniji pristup dobra je ideja da stavite svoju sličicu. Sve zavisi od vas za kakvu taktiku ste pripremili.

Neka istraživanja govore da profili sa vašim likom imaju više pratilaca. Poželjno je da i sličica ima ključne reči u imenu.

Najvažnije ne propustite da popunite Bio sa osnovnim informacijama

Imate 160 karaktera da ukratko opišete drugima šta je najkarakterističnije za vas. Iz SEO razloga ne propustite da stavite ključne reči u tim informacijama.

Dizajnirajte stranicu

twiter dizajn

Kliknite na Design tab kako biste izabrali neki od osnovnih dizajna ili ubacite neku od pozadina koje imate u svom računaru. Dodavanje svoje pozadine vam daje mogućnost da stavite dodatne informacije koje niste mogli postaviti zbog ograničenog prostora.

Sada ste spremni za prvi post.

Kako Twitter utiče na Vaš biznis? prethodni članak | sledi naučite Twitter oznake
blog comments powered by Disqus Comments
Svaštara
21.05.2010.

Verovatno je dobar deo srpske internet publike čuo za Twitter, mada velika većina, čast izuzecima, ne razume kako se dobra Twiter kampanja može povoljno odraziti na biznis...>>

11.05.2010.

Statistički podaci o Social medijima govore mnogo o novim trendovima na internetu. Erik Qualman je napravio odličan video koji govori o tome...>>

04.05.2010

Social media i druŠtvene mreže se uvećavaju munjevitom brzinom i danas su postali neophodno sredstvo i sjajna prilika za krajnje povoljan marketing...>>

26.04.20010.

Pogledajte kako prisustvom na Facebooku povećavate mogućnost da se nađete u Google rezultatima pretrage i povećate posetu sajtu...>>

20.04.2010.

Predstavljam Vam novu ponudu za izradu web sajta. Izrada sajta do deset stanica već od 99 evra + Social media marketing gratis...>>

Izdvajamo!
Plan izrade sajta

Ukoliko Vam je potrebna procena za web dizajn i izradu web sajta popunite naš
formular za procenu izrade web sajta.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo u što skorijem roku.

SEO - optimizacija web sajta

Ukoliko ste svesni da je SEO tj. optimizacija za pretraživače izuzetno bitan faktor za uspeh Vašeg web sajta, možete nas kontaktirati za ponudu.

JEDINSTVENA WEB PROMOCIJA!

Najbolja internet promocija za Vaš web sajt. Reklamna stranica sa linkovima ka Vašem sajtu. Svako kome radimo web sajt dobija besplatno optimizovanu web stranicu, Favorit web Bilbord. Vaš bilbord na internetu.

Kontakt telefon: 064 2597 032
Live stream