1xBet Kladionica – recenzija – kladionica koja prima uplatu i u dinarima

 

Bonus dobrodošlice. 100% bonusa za prvu uplatu do 11000 dinara!

1xBet Kladionica


Kladionica 1xBet – Opšte karakteristike

Kladionica 1xBet
1xBet za

 • Odlične kvote
 • Višestruko strimovanje (do 4 meča)
 • Odlična interaktivnost za uživo klađenje
 • Širok spektar alternativnih tržišta klađenja
 • Mnogo načina plaćanja
 • Brza isplata
 • Keš aut*
 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Privlačne promocije
 • Prenos uživo preko mobilnog telefona i tableta

1xBet protiv

 • Fokus na istočno evropsko tržište, ali to se menja na bolje
 • Malo teža verifikacije naloga
 • Nije arbitraž frendli


1xBet kladionica je osnovana 2007. godine u Rusiji, gde spada u jednu od najvećih kladionica sa preko 1000 ekspozitura. Onlajn klađenje 1xBet je počeo 2011. i trenutno rade pod licencom koju je izdao Curacao i kojim upravlja Techinfusion Limited iz Gibraltara. Smatra se jednom od najbrže rastućih online kladionica.

1xBet Kladionica – recenzija – kladionica koja prima uplatu i u dinarima

1xbet kladionica je prevedena na preko 50 jezika među kojim je i srpski jezik što mnogima dodatno olakšava klađenje ia čak i plaćanje može biti u dinarima ili kunama. Po meni zanimljiv je i podatak da pored mnogih sistema za plaćanje podržavaju i kriptovalute, Bitcoin, Ethereum, Litecoin… 1xbet krase odlične kvote i veliki izbor igara za svaki događaj, od 500 pa i do neverovatnih 1000 igara po događaju.

U početku su bili uglavnom bazirani na istočno-evropsko tržište, ali su vremenom osvojili sve zemlje Evrope i polako osvajaju azijsko tržište.

Uživo klađenje im je jedno od najboljih na tržištu te omogućuju gledanje čak 4 meča simultano u isto vreme, preko celog ekrana u HD rezoluciji.

Takođe 1xbet kadionica nudi razne bonuse počev od bonusa za registraciju koji je za nas iz Srbije do 11000 dinara, a postoje i drugi bonusi i promocije, pomenuću bonus koji dodeljuju svakog petka (happy friday), pa bonus za igrače koji su izgubili nekoliko tikete zaredom, te bonus za rođendan i još mnogo bonusa i promocija.

Kvote kladionice 1xBet su jedne od većih a poznati su po tome da među prvima izbacuju kvote čak i po par meseci unapred. Limiti su manji nego kod poznatijih kladionica (max 500 evra) ali to mnogima u Srbiji i neće mnogo smetati, a ako si arbitrage bet igrač (sigurno klađenje) moraš biti pažljiv zato što nisu prijateljski naklonjeni igračima koji koriste sisteme za sigurno klađenje.

Obzirom da su relativno novi na onlajn tržištu tokom razvijanja pravili su neke greške, ali je sve to prevaziđeno i servis im je svaki dan sve bolji, čak su i lideri u nekim inovacijama tako da vremenom mogu da postanu čak i jedna od vodećih svetskih kladionica, a sada su već jako blizu da dođu na tron.

Aplikacija 1xBet je dostupna za sve uređaje od Androida, preko Windowsa, iPhona i iPoda.

Registruj se na 1xBet

Registracija na 1xBet je krajnje jednostavna

Registracija na 1xBet je krajnje jednostavna. Možeš se registrovati jednim klikom. Klikom na munju potrebno je samo da izabereš valutu i zemlju odakle si i bićeš automatski prijavljen. Potrebno je samo da upamtiš korisničko ime i lozinku za logovanje koju ti oni automatski dodele. i to je to. Nakon toga treba da popuniš ostale detalje u svom akauntu.

Drugi način je registracija telefonom. Prilikom registracije telefonom treba samo uneti broj telefona i izabrati valutu.

Za registraciju mejlom potrebno je uneti email, zemlju, željenu valutu, ime, telefon i podesiti lozinku za logovanje.

Za registraciju putem socijalnih mreža možeš koristiti Fejsbuk, Twitter, Google+, Telegram i još neke mreže. Potrebno je samo da izabereš duštvenu mrežu i valutu.

Aktivacija naloga 1x Bet

Nakon uspešne registracije i unetog mejla biće ti poslato uputstvo za aktivaciju. Jednostavno isprati sve korake iz mejla i nalog će biti aktivan.

Verifikacija je obavezna za svakog ko želi da povlači dobitke 😉

Pre nego što poželiš da povučeš novac, moraće nalog da verifikuješ. Verifikaciju vršiš skenom pasoša, dokazom o adresi skenom jednog računa, koji obavezno mora da sadrži logo kompanije koja je izdala račun, i taj račun mora glasiti na tvoje ime.

Registruj se na 1xBet

Pokrivenost igara i kvota

1xbet pokriva većinu sportova na koji možeš da se kladiš kao što je evropski fudbal (soccer) američki fudbal (rugby), košarka, tenis, boks, trke pasa, formule 1, konjske trke, bezbol, motociklističke trke, golf, biciklističke trke, atletika, crossfit, mešovite borilačke veštine, futsal, šah, bilijar, surf, skvoš, skijanje, polo, pa čak i loto! Maltene sve igre koje postoje.

Kvote su veoma visoke i iako su novija kladionica na internetu konkurišu najvećim kladionicama, među prvima izbacuju kvote, ponekad i po nekoliko meseci unapred.

Limiti su ograničeni na 500 evra ali ako se normalno i pažljivo kladite nećete biti ni ograničeni uplatom. Minimalma uplata je 0,2 evra.

1xBet-izgled

Registruj se na 1xBet

1XBET Kladionica–Klađenje uživo

Klađenje uživo predstavlja posebno uživanje i omogućuje gledanje do 4 meča simultano preko celog ekrana u full HD rezoluciji, a zanimljivo je što vam se pokazuju kvote na ekranu dok gledate meč i koje su za bolje lige veoma visoke u odnosu na druge kladionice i koje možete da odigrate interaktivno direktno iz videa dok ga gledate u full screen modu.

Keš aut / Cash-Out opcija

1xBet nema klasičan Cash-out, ali imaju neku vrstu osiguranja (bet insurance) koji vraća ulog osiguranog tiketa u slučaju da tiket ne prođe.

Isto tako imaju i slajder kojim oderđuješ za koliko novca ćeš prodati svoj tiket kompaniji, a imaju i i mogućnost da se zamene ili obrišu neki mečevi koji još nisu počeli a stavio si više mečeva na tiket.

Bonusi i promocije kladionice 1xBet

Bonus dobrodošlice. 100% bonusa za prvu uplatu max. 11000 dinara

Prvi bonus je bonus dobrodošlice. Registracijom na 1xBet i prilikom prve uplate depozita možeš ostvariti 100% bonus a maksimalno do 11000 dinara ili ekvivalent u bilo kojoj valuti. Da bi ostvario ovaj početni bonus moraš da ispratiš sledeće:

 • Registruj se na 1xBet
 • Popuni sva polja u odeljku Moj Nalog
 • Napravi prvi depozit po želji 5, 10, 500 evra ali za ovaj bonus računaće se najviše 11000 dinara
 • Bonus će biti odmah upisan nakon uplate

Uslovi za dobjanje početnog bonusa

 • Imaš pravo samo jednom na ovaj bonus a minimalna uplata je 110 RSD!!!
 • Bonus se automatski dodaje nakon uplate ali samo korisnicima koji su potpuno popunili svoj profil
 • Iznos bonusa moraš reinvestirati 5 puta sa barem tri kvote preko 1.4.
 • Smatra se da je važeći bonus samo onaj koji je u vrednosti željenog bonusa
 • Do ostvarenja bonusa ne smeš da povlačiš novac*
 • Ceo iznos bonusa mora biti reinvestiran u tih pet puta. Recimo, ako ideš na maksimalan bonus od 11000 dinara, treba da odigaš pet puta po 2200 dinara. Za manji bonus možeš da igraš i manje.
 • Bonus se ne može koristiti u kombinaciji sa drugim bonusima i promocijama.
 • 1xBet zadržava pravo da ne odobri bonus ako posumnja na zloupotrebu
 • 1xBet zadržava pravo da zatraži dodatnu verifikaciju identiteta sa traženjem skeniranih ličnih fotografija i dokumenata
 • Nakon uspešno iskorišćenog bonusa, iznos će bitiprebačen na vaš račun
 • Ako je stanje na računu manji od iznosa minimalnog uloga, bonus će biti poništen
 • Bonus mora biti iskorišćen u roku od 30 dana
 • Da bi uopšte učestvovao moraš da čekiraš Učestvuj u Bonus ponudama u delu Moj Nalog

Postoje i drugi bonusi, recimo bonus za igrača koji se 5 dana uzastopno kladi na trke (1xRace), dobija nakon tih 5 dana jednu besplatnu opkladu u iznosu koji ste ulagali. Ovaj bonus možeš očekivati svakih 5 dana a maksimalno do 100 evra mesečno.

Isto tako ako uporno gubite ali najmanje 20 puta možete dobiti od 100 do 500 evra a zavisno od vaše uplate. A dobijate određenu svotu čak i za svoj rođendan.

Više o ostalim bonusima kladionice 1xbet ćemo pisati malo kasnije, za početak je i ovo dovoljno, treba prvo otvoriti račun.

Registruj se na 1xBet

Uplate i isplate kod 1xbet kladionice.

Minimalna svota za depozit je 1 evro a za povlačenje 2 evra.

Posebna pogodnost za igrače je što nema ograničenja za minimalni depozit, u 1xBet možeš da uplatiš i 1 evro i da se kladiš, a sistemi koje možeš da koristiš su brojni i pored najčešće korišćenih kreditnih i debitnih kartica i virtualnih računa tipa Neteller,  Skrill, PaySafe možeš da koristiš i Bitcoin, Ethereum i ostale kriptovalute za uplatu i isplatu.

Možeš koristiti Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, PaySafe, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, OKpay, Yandex Money, Webmoney, EcoPayz, Teleingreso, B-Pay, Euteller, Trustpay, AstroPay, ToditoCash, Moneta.ru, Russian Post… i još mnoge druge sisteme za plaćanje.

TOTO – Sportska prognoza

Stariji građani sećaju se Sportske prognoze gde biraš samo 1, x ili dva, kada je postojao samo taj vid klađenja. To je danas poznato kao TOTO. Kao registrovani korisnik svaki dan možeš igrati ovu igru besplatno.

Sportska prognoza

1xbet TOTO nudi opciju da odigraš tiket Sportske Prognoze. Poenta je odigrati 12 mečeva za koje oni smatraju da su najbitniji tog dana. Ako ti se ne sviđaju ti mečevi možeš ih menjati randnom klikom na to dugme ili odabrati svoje parove.

Kako ostvaruješ dobitak

za 8 pogođenih dobijaš 100 bonus poena
za 9 pogođenih dobijaš 250 bonus poena
za 10 pogođenih dobijaš 1000 bonus poena
za 11 pogođenih dobijaš 5000 bonus poena
za 12 pogođenih dobijaš 10000 bonus poena

Ovo igraš besplatno

Postoji i TOTO 15 ali o tome ću na blogu.

Registruj se na 1xBet