Kladionica Dafabet – recenzija – Odlicna kladionica za azijski hendikep!

 

Dafabet kladionica najbolja za azijski hendikep

Jednostavan interfejs i odlična podrška. Uživaj!


Kladionica Dafabet – Opšte prednosti i karakteristike ove kladonice

Kladionica Dafabet
Prednosti kladionice Dafabet.

  • Kladionica Broj 1 u Aziji
  • Brza isplata bez provizije
  • SpeedBet ponuda za klađenje uživo
  • Odlične kovte za azijsko hendikep
  • Puno bonusa i promocija
  • Krajnje jednostavan za upotrebu

Nedostaci kladionice Dafabet

 

Da bi se ostvario bonus dobrodošlice moraš da ga obrneš 12 puta što je stvarno mnogo, ali iznenadićeš se drugim bonusima kojih ima kladionica Dafabet i koji nisu toliko zahtevni.

Kladionica Dafabet se svrstava u jednu od  najvećih i najpopularnijih kladionica iz Azije. Osnovana je 2004. Solidne kvote, brza isplata, male margine profita i posebno dobra ponuda za azijski hendikep, razni bonusi, promocije odlična podrška i VIP tretman je svrstavaju u red kladionica koje se moraju isprobati. Depoziti i isplate su trenutni i naravno najbolje i najbrže je ako se koristi Skrill račun.

Bonusi kladionice Dafabet

Bonus dobrodošlice 100%na depozit

Kladionica Dafabet u svojoj ponudi ima Bonus dobrodošlice. Po otvaranju naloga i  pri polaganju depozita zahtevaj bonus i dobićeš ga u vrednosti 100% od tvog depozita, a maksimalno do 100 evra ili 125 dolara. Da bi taj depozit bio tvoj moraš da ga obrneš 12 puta što i nije baš malo. Za otvarivanje ovog bonusa imaš 90 dana što je dovoljno, a računa se pored klađenja na sport i učešće u kazinu.

Bonus za svaku godišnjicu od otvaranja naloga i Rođendanski bonus

Dafabet ti nudi bonus za rođendan i bonus za svaku godinu provedenu sa Dafabet kladionicom. Bonus je u visini prvog depozita koji si položio. Uslov je da si aktivan barem jedan mesec u poslednja tri meseca kako bi ostvario ovaj bonus. Rolover je 1 x bonus; treba da okreneš bonus jednom na kvoti većoj od 1.5.

Weekly Reload Bonus – Nedeljni 20% Bonus za novi depozit.

Dafabet ti nudi 20% bonusa svake nedelje kad napraviš novi depozit. Uslov je 10 pita obrtanje na kvotu 1.5ili veću. Jedino ga ne dobijaš u slučaju da si povukao novac ako bi napravio depozit u tom mesecu.

Bi-weekly Cash Back Bonus – Bonus od 4.88% na tvoje gubitke u protekle dve nedelje

Svake dve nedelje seuzračunava količina novca koju si izgubio i na taj iznos dobijaš 4.88% Ovaj bonus moraš da obrneš 2 puta na kvotu os+d 1.5 ili veću. Što se duže kladiš, ovaj bonus će biti veći.

Preporuči prijatelja – Refer A Friend

Kad napraviš nalog i preporučiš prijatelja da se kladi u Dafabetu dobijaš do 8 dolara po prijatelju.

Pomocija za registrovane od 05. do 31. 2016. Maja. Osvoji Sanderland dres ili USB

Svi registrovani od 05. do 31. 2016. mugu da učestvuju za dobijanje Dafabet USB/8Gb ako im je depozit minimum 50$ ili za Sandrlend dres ako je depozit veći od 120 dolara.

Dafabet promocije

Dafabet klađenje uživo – Speed Bet

Dafabet klađenje uživo ti nudi opciju Speed Bet. To znači možeš uživo da se kladiš na ono što će da se desi uskoro, da će pasti go, biti faul, korner, karton i slično. U tenisu, recimo ko će da osvoji sledeći poen, da li će bit as ili dupla greška pri servisu… dale kladite se na sve što može da se desi uživo.