Kladionica Betsson – recenzija – Odlična kladionica sa podrškom na srpskom!

 

Najveći broj igara! -Kladionica Betsson

Za ljubitelje specijalnih igara za klađenje!


Kladionica Betsson – Opšte prednosti i karakteristike.

Kladionica Betsson
Prednosti kladionice

  • Veliki broj igara
  • Brza isplata bez provizije
  • Odlično klađenje uživo
  • Mobilno klađenje
  • Kladionica na srpskom
  • Profitna margina 5.7%

Nedostaci kladionice Betsson.

  • Moguće brzo limitiranje za profesionalne igrače.
  • Ulaganje većih iznosa nije preporučljivo.

Kladionica Betsson je Švedska kladionica osnovana na Malti 2001. godine i zapošljava preko 1000 ljudi. Dobitnik je nekoliko nagrada kao najbolja kladionica i najbolji web sajt. Najveće prednosti su veliki broj igara po meču, sajt na srpskom, kvote iznad proseka i brza isplata preko Skrilla, i što je najvažnije, bez provizije.

Depoziti i ispate kod Betsson kladionice

Depoziti i isplate se vrše brzo. Minimalan depozit je 20 evra. Minimalna opklada je 0.1 evro. Najbolje opcije su Skrill (Moneybookers) i Neteller, a moguće opcije su i bankovni račun, Ukash, paysafecard, ecoPayz i Click2Pay.

Kvote kod Betsson kladionice

Kladionica Betsson ima kvote iznad proseka i možeš se kladiti na sve, kako na sport tako i na ostale događaje iz realnog života, festivale (Oskar i sl.), izbori i još mnogo toga.

Veliki izbor igara

U kladionici Betson možeš da biraš na šta ćeš da se kladiš, da li je to klasično klađenje ili klađenje na azijski hendikep, ili želiš da se kladiš na to ko će biti strelac, koliko će golova tačno da padne, ko će da ima veći posed lopte, tačan rezultat, prelazi….  ili da jednostavno uplatiš tiket po njihovoj preporuci.

Sve u svemu, moja preporuka!

Odlična kladionica za igranje sistema

U kladionici Betsson otvaranje naloga i depozit idu lako i brzo. Websajt je jednostavan i lak za upotrebu. Značajno je i to što za svaki meč imaš statistiku, koja je odlična,  tako da ne moraš da tražiš statistiku meča na drugom mestu. Kao što se vidi na slici, pored svakog meča stoji ikonica za statistiku tako da možeš da pogledaš formu, međusobne susrete, uporedno stanje na tabeli ili celu tabelu i tako lakše odlučiš šta ćeš da igraš.

 

Betsson statistika

Ukoliko voliš da igraš sisteme i da ne uplaćuješ mnogo po tiketu, ova kladionica je odličan izbor. Odlična je za igranje sistema Devet magičnih linija.  Minimalna uplata od 0.1 po kombinaciji i izbor skoro svih vrsta igara ti omogućava da sa malim ulogom ostvariš mnogo.

Kao što se vidi ovde sam stavio 12 centi za 7 pogođenih, 20 centi za 8 i pola dolara za 9.

Igrao 7,8,9 od 9 realne igre, male kvote i za 6,62 dolara imam potencijalan dobitak od 826.90$.

 

Sistemi kod Betsson kladionice

Sve u svemu

Sve u svemu, moja topla preporuka za jednostavnost igre i veoma brzo prebacivanje novca u slučaju dobitka, bez ikakvih troškova! Kvote možda nisu za velike igrače koji igraju singlove, ali za sisteme je super zbog velikog broja igara i pojedinačnog određivanja koliko se stavlja na koji deo sistema, a može i samo 0.1 dolar po kombinaciji!!!