Kladionica Betfair – recenzija – najveća berza kvota – betting exchanges

 

Kladionica Betfair exchanges – Najveća berza kvota!

Odredite svoju kvotu ili nađite najveću kvotu na internetu uz betting exchanges!


Kladionica Betfair – Opšte prednosti i karakteristike ove kladonice

Betfair kladionica - betting exchanges
Prednosti kladionice

  • Berza kvota
  • Ultrabrza isplata
  • Ogromna ponuda uživo
  • Uživo trgovanje kvotama
  • Naplata u toku meča
  • Nema limita
  • Betting exchanges

Nedostaci kladionice Betfair.

  • Slabije kvote za lošije lige.
  • Nedostupan live streaming.

Kladionica Betfair je osnovana u Engleskoj 1999. zapošljava preko 1800 ljudi i ima preko milion korisnika širom sveta.

Od 2000. je uvela revolucionaran način klađenja, betting exchanges, što mi možemo prevesti kao razmena kvota, a sami tu igru nazivaju Betfair exchanges, i danas važi za najvećeg svetskog organizatora betting exchange opklada na svetu sa prometom od preko 50 miliona funti nedeljno.

 

Betting exchanges – Šta znači i kako se odvija?

Betting exchanges je opcija koja ti nudi mogućnost ga se kladiš direktno protiv drugog igrača. Osnovna činjenica je da se ta ogromna berza kvota nalazi na Befair sajtu ali se klađenje ne odvija između kladionice Betfair i igrača, već se sami igrači klade jedni protiv drugih,  nešto kao kad bi se ti kladio sa oratakom ko će da pobedi u derbiju, samo što ovde imaš posrednika, koji naplaćuje proviziju.

Provizija je 5 % od dobitka, ali obzirom da su česte situacije da su kvote i do 20% veće nego kod drugh, ta provizija je marginalna.

Kod Betfair exchanges klađenja imaš dve moguće opcije BACK i LAY.  Back znači da se kladiš da će neki tim da pobedi, dok Lay znači da se kladiš da neće pobediti

Igračima na sigurno klađenje imati nalog na Betfairu je pod obavezno, je se često dešava da ćeš tamo najpre da zatvoriš svoj arbitrage betting sistem.

Betfair Cash Out – Islata pre kraja meča

Betfair Cash Out je sjajna opcija koja ti omogućuje da, ukoliko strepiš da će nešto loše krenuti, naplatiš dobitak ili umanjiš gubitak u toku meča.

Ovo se dešava jer Betfair u toku  meča računa koliko da ti ponudi i u svakom trenutku meča imaš pred sobom kvotu sa kojom možeš da izađeš jednim klikom, kao što su i prikazali na ovom videu.

Betfair Exchange mobilno klađenje

Kao što se vidi iz predhodnog videa Betfair omogućuje svoj servis Betfair exchanges na svim uređajima, kako desktop, tako i na mobilnim platformama preko aplikacija za Android i EOS. Pri preizimanju aplikacije se dobija 20 evra bonus za igru.