Kladionica Pinnacle Sports, online kladjenje

 

Pinnacle Sports. Idealna kladionica za jake igrače

Najbolje kvote na sigl meč!


Opšte karakteristike PinnacleSports

Pinnacle Sports
Prednosti

  • Idealna za singlove
  • Trenutna isplata
  • Najveći limiti
  • Najveće kvote
  • Klađenje uživo
  • Mobilno klađenje.
  • Arbitrage friendly
  • Proifit margine 2.1% (fudbal)
  • Proifit margine 2.3% (prosek)

Nedostaci
Ne daju bonuse. Ali to i nije neka mana, kad se uzmu u obzir ubedljivo najmanje margine i najveće kvote. Imati nalog na Pinnacle Sports je pod obavezno.

Otvori nalog na Pinnacle

Pinnacle kladionica je osnovana 1998. i veoma brzo se pozicionirala kao jedna od najboljih na internetu.

Najmanje margine, najveći limiti i najveće kvote je ono što krasi ovu kladionicu, tako da mnoge druge kladionice prepisuju kvote od njih, ali ugrađuju svoje margine od 5-9% dok je margina Pinnacle Sports ubedljivo najmanja, svega 2-3%.

Omogućuju dva formata klađenja evropski decimal (1,5) i američki format (-200). Podrška je samo putem mejla. Imaju uživo klađenje – malo manje margine (isplata 96%). Uživo je pokriven fudbal NBA, MLB, NHL, tennis i ragbi.

Najbolja je kladionica za profesionalne igrače. Dok druge kladionice umeju da blokiraju profesionalne igrače, Pinnacle je možda i jedina koja neće blokirati uplate.

Minimalan depozit je 10 evra ili 15$. Minimalna opklada je 1 evro ili1 dolar, zavisno od valute koju izaberete.

Regisitrujte na PinnacleSport

Brza Uplata / Isplata

Mogućnost uplate

Sa bankovnog računa, Ček, ClickandBuy, Credit Card, Debit Card, Bitkoin, EntroPay, InstaDebit, Neteller, POLi, Przelewy 24, Skrill (Moneybookers), Sofortuberweisung, Ukash and WebMoney. Kreditne kartice MasterCard, VISA.

Mogućnost isplate

Na bankovni račun, ClickandBuy, EntroPay, Neteller, Skrill (Moneybookers), Bitkoin, Ukash and WebMoney. Kreditne kartice MasterCard, VISA.

Bonusi kladionice Pinnacle

Nema bonusa, već ih nadoknađuje sa velikim kvotama.

Za razliku od većine drugih kladionica, Pinnacle ne daje bonuse za prvu uplatu, niti druge bonuse. Dugoročno je ovo dobra opcija zato što Pinnacle daje najveće kvote i limite i ubedljivo najmanje margine (margins). To je dovoljan razlog da se registrujete na PinnacleSports.

Mala margina

Upamtite, Margina indikuje  profit kladionice i što je manja margina,  veća je vaša potencijalna naplata. Pinnacle sport margine iznose 2-3%, prosečno 2,3 % dok su kod drugih kladionica daleko veće, od 5 do 8 %, pa i veće.

Kako margina izgleda u praksi? Uzećemo u obzir na primer meč Liverpul Njukasl, kvote iz Mocarta i kvote iz Pinnacle Sports.

Primer iz Mozzart beta

Kvota za pobedu Liverpula je 1,5 – margina je 100/1,5 = 66,7%
Kvota za nerešeno je je 4,3 – margina je 100/4,3 = 23,26%
Kvota za pobedu Njukasla je 6,5 – margina je 100/6,5 = 15,38%

Zbir sva tri procenta je 66,7 + 23,26 + 15,38 = 105,34%

Primer iz Pinnacle kladionice

Kvota za pobedu Liverpula je 1,625 – margina je 100/1,625 = 61,54%
Kvota za nerešeno je je 5,73 – margina je 100/5,73 = 17,45%
Kvota za pobedu Njukasla je 4,34 – margina je 100/4,34 = 23%

Zbir sva tri procenta je 61,54 + 17,45 + 23 = 101,99%

Odavde se vidi da je siguran profit Mozarta za ovaj meč 5,34% a kod Pinnacle iznosi samo 1,99%. Manji profit kladionice, podrazumeva veći dobitak kladioničara. Zato, ne gubite vreme otvorite nalog na Pinnacle kladionici.

Ako singlirate Liverpul za 100 evra dobijate 162,5 evra, tj. 12,5 evra više nego u Mocartu, za nerešen ishod dobijate 14,3 evra više u Pinacle.

Arbitrage friendly – Sigurno klađenje

Još jedna dobra stvar je to što je Pinnacle kladionica Arbitrage friendly. Šta to znači? Pinnacle ne diskriminiše Arbitrage igrače, niti ih na bilo koji način limitira sa uplatom, niti blokira, što nije slučaj sa drugim kladionicama. Ovo je jako važno, pogotovo za profesionalne igrače, pa je nalog na Pinnacle pod obavezno.

Šta je Arbitrage friendly klađenje

Postoji dosta igrača koji igraju na sigurno, a sigurno je jedino ako se igraju sva tri moguća ishoda meča, 1,x,2. Ako bi sva tri ishoda igrali u jednoj kladionici, uvek bi bili u malom gubitku. Zato je potrebno imati nalog ili pristup u više online kladionica i tražiti najveće kvote, tj, spustiti marginu ispod 100%.

Pročitajte više o Strategiji sigurno klađenje. i Pogledaj ponudu za Arbitrage betting

Recimo iz prethodnog primera, želite da odigrate za 100 evra, a evo kako ih rasporediti na tri ishoda:

62,5 evra na Liverpul u Pinnacle
17,5 evra na nerešeno u Pinnacle
15,38 evra na Njukasl u Mocartu

Dakle, ukupno ste igrali za 95,38 evra. U slučaju pobede Liverpula dobitak je 101,56 (62,5×1,625), za nerešeno 100,27 (17,5×5,73) i za pobedu Njukasla 100 (15,38×6,5).

Dobitak nije veliki, ali je siguran i iznosi za ovu uplatu od 4,5 do 6 evra. To bi bilo to sigurno klađenje. Za veće uplate, ovo nije loša strategija, jer i ako igrate na sigurno svaki dan za 100 evra, mesečno ste sigurno u plusu 150 evra, pa i mnogo više ako možete odvojiti veću sumu za igru.

Restricted Counties Pinnacle Sport

Spisak zemalja u kojima je onemogućeno korišćenje Pinnacle Sport.

American Samoa; Australia; Christmas Island; Cocos Island; Curacao; Denmark; Czech Republic; Denmark; France & French Territories; German state of Baden-Wurttemberg; Germany; Guam; Heard and McDonald Islands; Iran; Ireland; Italy; Netherlands; Norfolk Island; Northern Mariana Islands; Phillipines; Poland; Puerto Rico; Singapore; Slovenia; Spain; Sudan; Syria; The Democratic People’s Republic of Korea; Turkey; United Kingdom; United States Minor Outlying Islands; United States; Virgin Islands (U.S.);